Holland Light House

Professionele LED verlichting

Holland light house

Holland Light House levert professionele LED verlichting voor de foto-, TV-, film-, video- en postproductie industrie. De producten van toonaangevende merken en diensten variëren van compacte on-camera lampen tot volledige LED lichtpakketten. Uiteraard trainen wij in het gebruik en leveren support en onderhoud. Verschillen tussen cinema en televisie worden kleiner, de grens tussen productie en postproductie verschuift en het verschil tussen fake, fictie en werkelijkheid is nauwelijks nog waarneembaar. 

Het is daardoor voor professionals belangrijk een partner te hebben die continue de ontwikkeling volgt, de juiste adviezen geeft op basis van ervaring en bijpassende producten en diensten levert. Holland Light House is die partner. Wij hebben ervaren medewerkers met jarenlange vakbekwaamheid in de film- en TV branche. Veel van de producten die we online aanbieden hebben wij als demomodel beschikbaar.
Het is daarom aan te raden om bij complexere vraagstukken een afspraak met ons te maken en deze eerst te komen bekijken en testen. Daarbij kunnen wij adviseren en assisteren indien nodig.

een 'take' uit Onze producten

Popcorn erbij?

Bij het bezoeken van onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.