Audiochef

Tasteful sound!

Audiochef

Wij zijn een stel creatieve en gepassioneerde geluidsfreaks. Ons geluid is elke dag te horen op televisie, radio, in de bioscoop, online en in het theater. In onze studio’s maken we passende muziek, creëren we sfeervolle soundscapes en doen we audionabewerking. Met als doel: jouw verhaal nóg beter uit de verf laten komen.

Muziek • Het draait vaak om de juiste sfeer en emotie bij je verhaal, en dat bereik je met de juiste muziek. Het versterkt alles wat je ziet en hoort. We denken bij Audiochef niet alleen met je mee over welke muziek er nodig is, we componeren het ook zelf. En dat is wel zo lekker, want dan weet je dat de muziek ook echt klopt bij je verhaal.

Sound design • Soms moet het allemaal wat vetter klinken, met grote explosies, bizarre soundeffects en piepende banden. Of juist heel subtiel en ingetogen. Welke kant het ook op moet, bij Audiochef zijn we hier dol op. We doen alles om jouw verhaal geloofwaardiger te maken. Wat je (niet) ziet is wat je hoort!

Audionabewerking • Heb je alle ingrediënten voor een slagroomtaart maar klinkt het toch als een natte cake? Vaak moet het simpelweg even goed worden afgemixt. Het kan ook zijn dat je geluid kraakt, ruist of bromt. Dat fixen we dan zo goed mogelijk.

Je wilt dat de dialogen goed verstaanbaar zijn en dat muziek en sounddesign goed in balans zijn. We weten er bij Audiochef alles van. En we zullen je niet vervelen met alle loudness normen en andere technische specificaties. Dat regelen wij wel.

Schroom niet om contact met ons op te nemen voor je tv programma, film, podcast, voice-over, commercial, documentaire etc. Wij helpen je graag!

een 'Take' uit Ons werk

Video afspelen
Video afspelen

Popcorn erbij?

Bij het bezoeken van onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.